WARUNG ABADI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1579 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Abadi. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:41 Eten was niet warm genoeg, zat niet veel smaak aan, dit hebben we stukken heter bij se gehad
26 sep 2022 om 23:34 Eten smaakte goed, beetje pittig wel. Rijst en noodles komen uit de magnetron. Lekker vroeg naar bed gegaan, maar meerdere keren vannacht op de pot gezeten :( Ik ga hier niet meer bestellen. Sayo Nara
16 sep 2022 om 21:44 Heb iedere dag besteld afgelopen week. Vlgd keer aub de eerste ipv de laatste in rij in de bezorging. Eten was uiteraard heerlijk. Makanannya enak, tapi dingin. Sayang
16 sep 2022 om 20:59 Vorige keer was het top nu was het slecht. De rijst en noodles leken wel in een magnetron opgewarmd, hard en knapperig rondom de rand. Vlees van ondefinieerbare substantie. Alles koud. Alles gaat de kliko in. Zonde.
14 sep 2022 om 22:10 De rijsttafel was top en lekker veel :) Heerlijke Rendang & de rest ook enak!
14 sep 2022 om 19:26 Prima! Mijn vaste keuken ;)
13 sep 2022 om 7:18 Snel en geweldig eten
5 sep 2022 om 20:46 Gewoon super lekker eten!! Gewoon doen, en zeker als je beetje van pittig houd…
2 sep 2022 om 20:39 Top!
29 aug 2022 om 23:02 Uitstekende rijsttafel en snelle levering
26 aug 2022 om 18:24 In alle eerlijkheid vonden we het niet erg lekker. Muffig, droog eten, niet smakelijk.
21 aug 2022 om 19:21 Bezorging duurde redelijk langer dan aangegeven. Eten was overigens erg lekker. Jammer dat er bij 1 gerecht de verkeerde groente is gegeven die ik niet lust.