WARUNG ABADI

WARUNG ABADI Indonesische specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1179 beoordelingen
25 okt 2020 om 22:23 Bezorging was weer eens super snel en het eten zoals altijd heerlijk! Topper jongens
25 okt 2020 om 19:50 Eten was heerlok en bezorging sneller dan verwacht. De rijsttafel is heel compleet.
24 okt 2020 om 21:27 2 uur op het eten moeten wachten, zaterdagavond is druk weet ik, maar vond dit wel erg lang. Eten was lekker, maar had nog een tikkie in de magnetron nodig
24 okt 2020 om 21:00 Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorging(ook belangrijk).
24 okt 2020 om 19:32 Het was wat later bezorgd, maar de kwaliteit van het eten maakte dat goed!
24 okt 2020 om 19:30 Eten is nooit aangekomen. Bedrijf onbereikbaar. Klacht ingediend en geld teruggevraagd.
24 okt 2020 om 9:41 Al het bestelde eten was koud/lauw. Echt niet lekker. Wij waren de hele dag met een verhuizing bezig geweest. Hadden zin in lekker eten. Wij konden non-gouvernementele niks opwarmen in het nieuwe huis. Graag jullie reactie. Groet van Daan
21 okt 2020 om 23:57 Ik dacht dat ik geen gerechten had aangevinkt die pedis zijn vanwege mijn kleinkind. Zij nam na ieder hapje een slok water en liet mij haar tong zien. Het was niet pedis maar voor kinderen wel pittig denk ik. Het was wel lekker, ze bleef dooreten (3 jaar
21 okt 2020 om 21:37 Top!
20 okt 2020 om 21:36 Bezorger naar verkeerde plaats gereden eten ijskoud
20 okt 2020 om 21:15 Heerlijk!
19 okt 2020 om 20:56 Zeldzaam hoe lekker! Beste Warung, van de brocolli de stam iets verder wegsnijden en iets langer blancheren. Maar voor de rest, jongens jongens, wat een heerlijke makan! Mensen, hier kunnen jullie met recht trots op zijn!